BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Les Claus de l'Alimentació

29/diciembre/2022

Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i Esclat i presentades per la periodista Xantal Llavina, per posar sobre la taula aquelles tendències que marquen el present i el futur del que mengem. Juntament amb la participació de professionals del sector, traslladem informació de qualitat, neutral i contrastada sobre diferents productes.

Te les vas perdre? Visualitza els millors moments!

JORNADA 1: Proteïna animal i vegetal: qüestió d'equilibri
Amb la participació de Marc Coloma (Heura), Jordi Barri (Flax&Kale), Jaume Planella (Noel) i Joan Sabartés (Bonpreu i Esclat).

JORNADA 2: Veritats i mites sobre la llet de vaca i les begudes vegetals
Amb la participació d'Anna Rovira (Liquats), Gabriel Mariscal (Llet Nostra), Josep Sucarrats (Arrels) i Neus Roca (Bonpreu i Esclat).

JORNADA 3: Mètodes de cultiu del present i del futur
Amb la participació de Jordi Balari (Cooperativa social MANS), Josep Ferrer (Cooperativa Conca de la Tordera), Maite Ros (Consell Català de la Producció Integrada), Joaquim Bas (Groots) i Joan Sabartés (Bonpreu i Esclat).

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.