BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Macarrons al pesto vermell

07/junio/2022

Ingredients per a 4 persones:
Per als macarrons:

  • 320 g de macarrons ratllats
  • Oli verge extra d’oliva
  • Sal fina

Per al pesto vermell:

  • 150 g de tomàquets secs en oli
  • 10 fulles alfàbrega fresca
  • 100 g de pinyons 
  • 1 dent d’all
  • 1 nyora seca
  • 100 g de parmesà ratllat
  • 75 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Sal fina
  • Pebre negre 

Preparació:

  1. Per als macarrons: Posa una olla amb aigua (el triple que de pasta) i sal a bullir. Un cop bulli l’aigua, tira els macarrons de cop i fes-los bullir uns 8-10 minuts. Escorre i refreda la pasta. Tireu-li un rajolí d’oli per a que no s’enganxin
  2. Per al pesto vermell: Posa la nyora a hidratar amb aigua calenta durant 10 minuts. Un cop passat el temps, retira tota la polpa.
  3. Torreu els pinyons en una paella amb una gota d’oli.
  4. En un got de la batedora elèctrica posa els tomàquets, els pinyons torrats, les fulles d’alfàbrega, l’all, l’oli, el parmesà, la sal, el pebre i la carn de nyora. Tritura fins a fer-ne una pasta llisa.
  5. Mescla els macarrons amb la salsa de pesto vermell.
  6. Serveix els macarrons amb la salsa i acaba’ls amb formatge parmesà ratllat per sobre i uns pinyons torrats.


 

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.