BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Muffins salats de formatge d'ovella ecològic, tomàquet i orenga

10/octubre/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 230 g. de farina de blat
  • 15 g. de llevat
  • 2 ous grans
  • 200 ml. llet sencera
  • 2 pètals de tomàquet sec
  • 90 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 140 g. formatge d’ovella ecològic
  • 1 culleradeta d’orenga seca
  • Sal

Elaboració:

  1. Ratlla el formatge i reserva’l. Pica els tomàquets ben petits.
  2. Barreja en un bol els ous, la llet i l’oli, afegeix la sal, l’orenga i la farina barrejada amb el llevat.
  3. Mescla-ho tot i afegeix 100 g de formatge i el tomàquet, mescla bé per tenir una barreja homogènia. Deixa reposar la massa 1 hora a la nevera.
  4. Posa dins uns motlles de capsula de muffins la massa resultant (no els omplis fins d’alt que pugen bastant).
  5. Afegeix per damunt una mica més de formatge ratllat.
  6. Cou els muffins al forn a 190ºC uns 15-20 minuts.
  7. Un cop cuits, refreda’ls sobre una reixeta abans de menjar-los.

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.