BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Musclos al pesto de nous

Musclos al pesto de nous

19/octubre/2018

Recepta de musclos al pesto de nous, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 48 musclos
  • 150 g de bolets de temporada
  • 20 g de nous sense closca
  • 1 gra d’all
  • Alfàbrega
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu els bolets amb un pinzell moll i eixugueu-los. Netegeu els musclos i trossegeu les nous, si cal.

2 Poseu els musclos en una olla, salpebreu-los lleugerament, afegiu-hi un xic d’aigua i feu-los obrir a foc viu, amb l’olla tapada i sacsejant-la sovint.

3 Reserveu els musclos en calent només amb una de les closques. Coleu el suc de la cocció i reduïu-lo fins a tenir 3-4 cullerades de suc.

4 En un morter, piqueu el gra d’all (si voleu, en podeu retirar el germen central) amb les nous i fulles d’alfàbrega, al vostre gust (80 g). Treballeu la pasta resultant amb un parell de cullerades d’oli d’oliva i el suc reduït dels musclos.

5 Poseu una cullerada d’oli en una paella i salteu-hi els bolets, tallats a làmines, a foc viu, 5 min. Salpebreu-los amb moderació, afegiu-hi els musclos i deixeu-ho escalfar un parell de minuts.

6 Regueu-ho amb el pesto de nous, repartiu-ho als plats i serviu-ho immediatament.

Más entradas de blog

Els mètodes de cocció més saludables

  Coneixes la millor manera de cuinar perquè les receptes siguin més saludables?...

Els millors embotits tradicionals catalans

  Catalunya és terra d'embotits gràcies a la presència tan important de granges de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.