BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Per Sant Jordi, tradició i dolçor!

13/abril/2022

Pa, pastissos, llibres, roses… el dia dels enamorats trobaràs tot el que necessites a Bonpreu i Esclat!

Arriba un Sant Jordi molt especial. El primer que podrem viure amb tota la intensitat que es mereix després de dos anys i segur que ja saps amb qui vols compartir les diverses tradicions que formen part de la Diada de Sant Jordi.

Si vols trobar tot el que necessites en un sol lloc, estàs de sort, perquè a Bonpreu i Esclat ho tenim tot a punt per celebrar el dia de Sant Jordi!

Què es menja per Sant Jordi?
El pa i el pastís de Sant Jordi són dos ingredients imprescindibles de la diada. Tant si ets de dolç com si t’agrada més el salat, a les fleques dels nostres establiments trobaràs pastes i pastissos molt especials, alguns dels quals d’elaboració pròpia.

T’esperen diverses opcions: banda catalana, escut de crema, cassoletes, pastís de xocolata de Sant Jordi, cors de pasta de full de poma i de fruita... I si prefereixes el salat, no et perdis la coca salada de quatre barres i el pa de Sant Jordi!

Roses i llibres
Però, més enllà del vessant gastronòmic, Sant Jordi no seria el mateix sense la rosa i el llibre. I saps què? A Bonpreu i Esclat trobaràs una selecció de llibres per a tots els gustos i edats. Vols regalar un conte infantil? En tenim! Prefereixes una novel·la? També en trobaràs! Llibres de divulgació i de receptes? Aquí t’esperen!

Hem triat els millors llibres i els més interessants, posant una atenció especial a la llengua. Per això, als nostres establiments trobaràs una gran varietat de llibres en català per regalar o regalar-te!

I la rosa? Doncs només cal que passis pels mobles expositors de plantes i de flors que trobaràs en alguns dels nostres establiments. Allà trobaràs la flor perfecta per regalar a la persona que vulguis i lluir-te d’allò més!

Et fem fàcil el Sant Jordi
Si t’estaves trencant el cap per decidir on podries trobar tots els elements imprescindibles per celebrar la diada de Sant Jordi, esperem haver-te aclarit tots els dubtes, perquè a Bonpreu i Esclat volem posar-t’ho fàcil oferint-te els millors dolços i pastissos, els llibres en català més interessants i les roses més boniques.

Enguany, la tradició torna en plena forma i ho tenim tot a punt perquè en gaudeixis com mai!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.