BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Pizzes de botifarra i albercocs

Pizzes de botifarra i albercocs

04/junio/2020

Ingredients per 4 persones:

Per a la massa de pizza:

  • 250 g. de farina
  • 100 ml. d’aigua
  • 50 d’oli d’oliva verge extra
  • 10 g. de llevat de forner
  • 1 culleradeta de sal

 

Per al farcit:

  • 2 botifarres
  • 12 albercocs
  • 50 g. de pinyons
  • 150 g. de salsa de tomàquet
  • 200 g. de formatge ratllat cremós
  • orenga
  • 1 ou batut per pintar la coca
  • oli d’oliva verge extra 

 

Preparació:

Per a la massa de pizza casolana (també la pots comprar feta):

1- Dissol el llevat de forner en l’aigua i afegeix-hi l’oli d’oliva.

2- Posa la farina i una culleradeta de sal en un recipient gran i aboca-hi l’aigua amb el llevat. Pasta-ho amb les mans fins a aconseguir que la farina absorbeixi tota l’aigua i la massa sigui llisa i fina.

3- Enfarina un recipient on hi càpiga la massa, posa-la-hi, tapa-la amb un drap i deixa-la reposar 30 min.

 

Per al farcit:

1- Talla les botifarres a daus. Talla els albercocs en quatre trossos.

2- Divideix la massa en quatre o sis porcions i estira-la per fer-ne pizzes individuals.

3- Cobreix les pizzes amb una capa de salsa de tomàquet, els albercocs tallats en quatre, les botifarres talladetes i els pinyons.

4- Ruixa-ho amb una mica d’oli d’oliva i pinta-ho amb l'ou batut. Enforna-ho 15 min, a 180 ºC.

5- Posa-hi el formatge i enforna-ho 10 min més. Empolsina-ho amb una mica d'orenga per sobre.

 

 

 

Más entradas de blog

Recepta de quiche de verdures i salmó

Tipus de plat: P eix i marisc Ingredients Per a la massa: 300 g de farina ...

Recepta de bacallà amb patates i ou 

Tipus de plat: Primer Dificultat: Mitjana Racions: 4 Ingredients: ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.