BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pollastre amb albercocs i herbes

Per només 3,05 €

02/mayo/2024

Ingredients per a 4 persones

  • 4 cuixes de pollastre desossades i amb pell
  • ½ culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 cullerada d'herbes provençals
  • 1 ceba de Figueres mitjana
  • ¾ de tassa de vi blanc
  • 4 albercocs sense pinyol i tallats a rodanxes
  • 1 cullerada de mel
  • El suc d’1 llimona
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
     

Preparació

  • En un bol mitjà, barreja el pebre vermell dolç, la sal, el pebre i les herbes provençals.
  • Asseca el pollastre i afegeix-lo al bol. Remena-ho tot molt bé per cobrir-lo amb la mescla.
  • Escalfa una cassola gran a foc mitjà durant 2 minuts. Afegeix-hi 2 cullerades d'oli d'oliva i les cuixes de pollastre i cou-ho a foc mitjà 5 minuts, sense moure-ho, per sofregir el pollastre.
  • Gira les cuixes, redueix el foc i cou-les 5 minuts més. Reserva-les.
  • A la mateixa cassola, a foc mitjà, sofregeix la ceba tallada a trossos aprofitant els sucs del pollastre, uns 5 minuts.
  • Incorpora-hi el pollastre i el vi i deixa que s'evapori l'alcohol.
  • Talla els albercocs a rodanxes i afegeix-los a la cassola sense que es coguin massa.
  • Mescla'ls amb la mel i el suc de llimona. Continua remenant fins que el pollastre estigui cuit i els albercocs s'estovin, uns 3 minuts més.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.