BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pollastre marinat amb cítrics

02/agosto/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 8 cuixes de pollastre
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • 1 llima
  • 1 trosset de gingebre
  • 1 culleretes de coriandre picat
  • 1 gra d'all
  • ½ xili picant
  • Un rajolí de mel
  • 1 rajolí de salsa de soja
  • Un rajolí d'oli d'oliva verge extra
  • Sal fina

Elaboració:

  1. Ratlla el gingebre, pica l’all i ratlla la pell de mitja taronja, de mitja llimona i de mitja llima.
  2. Fes el suc d’una taronja i cola’l
  3. Pela la resta dels cítrics i talla’ls a daus. Barreja en un bol les ratlladures, els daus de cítrics i el suc de taronja amb el coriandre, la mel i la salsa de soja.
  4. Impregna bé les cuixes amb la barreja i deixa-les reposar en un recipient tapat almenys mitja hora.
  5. Cuina les cuixes de pollastre al forn a 180ºC uns 45 minuts fins que estiguin ben cuites i torradetes.

Presentació:

  1. Serveix les cuixes de pollastre amb la salsa de coure al forn i una mica d’arròs blanc basmati bullit. Pots acompanyar amb uns grills d’aranja frescos al moment de servir.


 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.