BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Potatge d'espinacs i cigrons

27/enero/2021

Ingredients per a 4 persones:
1 kg d’espinacs
400 g de cigrons cuits
500 g de patates
3 grans d’all
1 tomàquet madur gros, ratllat
1 culleradeta de pebre vermell dolç
colorant en pols
oli d’oliva verge extra
2 llesques de pa dur
50 g d’ametlles torrades
comí en gra

Preparació:

  1. En una olla amb oli, fregeix les dues llesques de pa. Retira-les i posa-les en un morter.
     
  2. Rosteix un gra d’all. Pela'l i afegeix-lo al morter.
     
  3. En el mateix oli on has fregit el pa, daura els altres dos grans d’all, pelats i tallats per la meitat. Afegeix-hi el tomàquet i sofregeix-ho.
     
  4. Aparta la cassola del foc i tira-hi el pebre vermell. Remena-ho molt bé.
     
  5. Torna a posar la cassola al foc i afegeix-hi els espinacs. Cobreix-los amb aigua (no gaire, ja que els espinacs en deixen anar) i fes que arrenqui el bull.
     
  6. Pela, renta i parteix les patates a dauets. 
     
  7. Afegeix les patates a la cassola amb els cigrons nets i escorreguts i una mica de colorant en pols.
     
  8. Fes-ho coure a foc lent, fins que les patates estiguin fetes.
     
  9. Prepara una picada amb la llesca de pa, l’all rostit, les ametlles sense pela i comí en gra. Afegeix la picada al final de la cocció i remena-ho molt bé.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.