BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Préssecs gratinats

25/agosto/2021

Ingredients per a 4 persones:
4 préssecs de carn forta
40 g d’ametlla laminada
100 ml de llet
150 ml de nata líquida 35% MG
1 beina de vainilla
2 ous
1 llimona
300 g de sucre en pols
20 g de mantega

Preparació:

  1. Posa mig litre d’aigua en un pot amb 200 g de sucre i el suc de la llimona, colat, i feu-ho bullir 2 min. En una olla amb aigua bullent abundant, posa els préssecs a coure 30 s. Retira’ls, refreda’ls, pela’ls i separeu-ne les meitats llevant-ne el pinyol. Passeu-les al xarop i feu-les coure 10 min.
     
  2. Posa la llet en un cassó amb la nata i la beina de vainilla oberta al llarg. Porta-ho a ebullició i deixeu-ho entebeir mentre trenqueu els ous en un bol. Barreja 50 g de sucre i treballa-ho amb la batedora de mà fins que canviï de color.
     
  3. Retira la vainilla de la llet i aboca damunt dels ous batuts. Treballa’ls amb energia per aconseguir una crema homogènia.
     
  4. Unta un recipient baix del forn (o atuells individuals) amb la mantega i reparteix la crema de l’apartat anterior. Calcula que la crema no cobreixi del tot els préssecs. Distribueix els mitjos préssecs amb la cavitat a la part de sota. Empolsa-hi la resta de sucre per sobre i passeu-ho al forn calent a 180 ºC, 30 min. Quan en faltin 5 per completar la cocció, empolsa-hi l’ametlla per sobre.
     
  5. Serveix-ho tebi o fred, al teu gust.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.