BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Rap al forn amb gambes

27/octubre/2023

Ingredients:

  • 1 cua de rap grossa (1,5 kg, aprox.) 
  • 3 tomàquets de penjar 
  • 3 patates grosses
  • 8 gambes
  • 1 copa de vi blanc
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 llimona 
  • pebre vermell dolç
  • 1 gra d’all
  • 1 manat de julivert
  • sal
  • pebre negre


Preparació:

  • Pela i talla les patates a rodanxes més o menys grosses.
  • En una safata per al forn, fes un llit de patates i posa-hi un bon raig d'oli d'oliva per sobre. Enforna-ho 10 min a 190 ºC.
  • Mentrestant, pela l’all i pica’l. Pica una mica de julivert fresc i mescla’l amb l’all. Talla els tomàquets per la meitat i la llimona a làmines.
  • Salpebra la cua de rap i fes-hi uns talls a la cua per facilitar la cocció (demana-ho als nostres professionals de peixateria).
  • Retira la safata amb les patates del forn i posa-hi el peix a sobre. Reparteix l’all i el julivert picats per la cua i els tomàquets i la llimona per la safata. Posa-hi una mica de sal i un raig d’oli i cou-ho 15 min al forn, a 190 ºC.
  • Paral·lelament, en una paella amb un bon raig d'oli, daura un all per donar gust a l’oli i retira’l.
  • Sala les gambes i salta-les en aquest oli un parell de minuts per banda i posa-hi pebre vermell. Aboca-hi el vi i deixa-ho reduir 10 min.
  • Quan retiris el peix del forn, posa-hi per sobre les gambes i el suc de la paella i daura-ho al grill, 5 min abans de servir-ho.

Más entradas de blog

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.