BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Rap amb figues

28/septiembre/2021

Ingredients per a 4 persones:
1 cua de rap d’1 kg
1 ceba grossa
oli d’oliva verge extra
sal
pebre negre
sàlvia
200 g de pernil salat a llenques fines
8 ceballots fins
½ copa de brandi
4 figues grosses
brots d’alfàbrega 

Preparació:

  1. Renta la cua de rap, pelada, i treu-ne la segona pell que l’envolta. Obre-la per la part ventral i, sense separar-ho del tot, retira’n l’espina.
  2. Pela la ceba i talla-la a tires; daura-les en una paella amb una mica d’oli, 5 min. Salpebre-les i afegeix-hi fulles de sàlvia, a tires. Posa el preparat al solc de la cua que ocupava l’espina.
  3. Posa les llenques de pernil en un full de paper de forn, encavalcades i escampades, per poder embolcallar la cua reconstruïda al damunt. Embolica la cua amb el pernil i lliga el conjunt amb fil de cuina.
  4. Neteja els ceballots fins i posa’ls en una safata de forn amb el peix al damunt. Rega-ho amb quatre cullerades d’oli i el brandi i cou-ho al forn calent, a 180 ºC, 20 min.
  5. Incorpora-hi les figues, netes i pelades, i continua la cocció 10 min, regant-ho de tant en tant.
  6. Retira el peix cuit i embolicat i passa per la batedora les figues, el suc de cocció, els ceballots i l’alfàbrega, fins a fer una salsa homogènia amb què amaniràs el peix, deslligat, tallat i emplatat.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.