BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta d'espàrrecs primaverals

Recepta d'espàrrecs primaverals

15/marzo/2019

Recepta d'esparrecs primaverals, ingredients per a 4 persones:

 

  • 600 g d’espàrrecs verds no gaire gruixuts
  • 60 g de pinyons del país
  • 1 manat d’alfàbrega fresca de fulla gran
  • 2 alls tendres (opcionals)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Reserveu una dotzena de fulles d’alfàbrega per a l’acabament. Renteu la resta, eixugueu-les i piqueu-les, moderadament fines.

2 En una paella petita i amb unes gotes d’oli, daureu els pinyons a foc mitjà, 2 min, sense deixar de remenar. Reserveu-los.

3 Torneu a posar la paella al foc, a foc mitjà, amb tres cullerades d’oli. Passeu-hi els alls tendres, pelats i picats menuts, 1 min, i reserveu-los. Barregeu-los amb els pinyons i l’alfàbrega picada.

4 Talleu els espàrrecs a bocins de 2-3 cm de llarg i salteu-los a la mateixa paella fins que estiguin cuits. Salpebreu-los Repartiu-los en quatre plats calents.

5 A sobre dels espàrrecs, afegiu la mescla d’alls tendres i remateu-ho amb les fulles senceres d’alfàbrega reservades.

Más entradas de blog

Formatges semicurats i curats: sabor intens

Coneixem com a semicurats i curats els formatges que segueixen un procés de maduració...

Pa per a tots els gustos

Al teu supermercat Bonpreu o Esclat pots comprar pa de moltes varietats elaborat amb els...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.