BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de bunyols de carbassó

Recepta de bunyols de carbassó

29/marzo/2019

Recepta de bunyols de carbassó, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra petita
  • 2 ous
  • 50 g de feta
  • 1 manat de menta pa ratllat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu, escapceu i ratlleu el carbassó i la ceba.

2 Renteu el manat de menta i piqueu-ne la meitat; afegiu-la a la mescla anterior, amb els ous batuts, el formatge ben esmicolat i prou pa ratllat per fer una mescla espessa. Salpebreu-ho.

3 Feu mandonguilles amb la pasta i aplaneu-les una mica. Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva, 3-4 min per cada banda, per deixar-les un punt cruixents.

4 Poseu-les en un plat amb paper absorbent i serviu-les com a aperitiu, encara calentes, i acompanyades d’alguns brots de menta fresca.

Más entradas de blog

El bacallà, un peix de tradició, bo i versàtil

El bacallà és un peix amb molta història , conegut i cuinat tradicionalment arreu d’Europa ...

Les llavors i els cereals, la base d’una dieta sana

De ben petits ja ens ho explicaven a l’escola quan ens mostraven la piràmide alimentària: la...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.