BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de calamars amb olivada

Recepta de calamars amb olivada

24/mayo/2019

Recepta de calamars amb olivada, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1,5 kg de calamars petits
  • 4 tomàquets madurs
  • 200 g d’olivada negra
  • 1 gra d’all
  • Farigola fresca
  • 2 cullerades de vinagre de poma
  • 12 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre

 

1 Peleu el gra d’all i talleu-lo menut. Poseu-lo al bol de la batedora amb l’olivada, el vinagre, set cullerades d’oli, la farigola i un toc de pebre. Treballeu-ho fins a obtenir una pasta homogènia i reserveu-ho.

2 Netegeu els calamars retirant els becs dels caps. En una paella antiadherent, poseu un parell de cullerades d’oli i salteu-hi les bosses i els caps de calamar, ben escorreguts, 5 min, remenant-los i mantenint-ho tapat. Al final de la cocció, salpebreu-los.

3 Ompliu les bosses dels calamars amb el preparat d’olivada negra i posant el cap en la seva posició natural, tot aguantant-lo amb un escuradents que, a més, tanqui la bossa. Passeu-los pel forn calent, a 170 ºC, 5 min.

Escaldeu i peleu els tomàquets, retireu-los les llavors i tritureu-los i barregeu-los amb tres cullerades d’oli i un punt de sal fins a formar una mena de crema.

5 Presenteu aquesta crema com a fons i, al damunt, els calamars ben calents.

Más entradas de blog

La millor carn per fer a la barbacoa

A l’hora de preparar una barbacoa, és molt important escollir una bona carn . Ja...

Diferents maneres de cuinar els ous

Ou passat per aigua, dur, fregit, poché...Us ensenyem les diverses maneres de cuinar els...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.