BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de ceviche de salmó

Recepta de ceviche de salmó

05/marzo/2020

Recepta de ceviche de salmó, ingredients per a 4 persones:

  • ½ kg de llimes
  • 1 manat de coriandre
  • 1 xili vermell
  • 1 ceba vermella
  • 600 g de supremes de salmó sense espines ni pell
  • 2 alvocats al punt
  • Sal

 

  1. En primer lloc, prepara la llet de tigre. Esprem les llimes i aboca’n el suc en un bol. Afegeix-hi dues cullerades de coriandre, 1 xili vermell, una culleradeta de sal i tritura-ho tot bé. Pela la ceba vermella i tallala a tires fines.
  2. Talla les supremes de salmó a daus i deixa-les macerar amb la llet de tigre, la ceba i el coriandre picat durant 5 minuts.
  3. Pela els alvocats, treu-ne el pinyol i talla’ls a daus.
  4. Munta el ceviche de salmó en bols amb l’ajuda d’un cèrcol de cuina. Posa-hi a sota els daus d’alvocat i a sobre el ceviche regat amb la llet de tigre. Decora el plat amb les tires de ceba vermella i el coriandre picat. Serveix-ho.

Más entradas de blog

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Recepta de timbal de patata

Ingredients per a la recepta de timbal de patata: Patata bullida Pebrot verd ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.