BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de pasta amb musclos i pèsols

Recepta de pasta amb musclos i pèsols

08/marzo/2019

Recepta de pasta amb musclos i pèsols, ingredients per a 4 persones:

 

  • 300 g de macarrons (o un altre tipus de pasta)
  • 400 g de musclos
  • 200 g de pèsols frescos desgranats
  • 1 cullerada de ceba picada
  • 1 gra d’all
  • 100 ml de vi blanc sec
  • 40 g de parmesà
  • Anet
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre negre

 

1 Coeu els pèsols 4 min en aigua bullent salada i escorreu-los immediatament, aturant-ne la cocció amb aigua freda.

2 Grateu els musclos per netejar-los i poseu-los en una olla amb el vi blanc. Poseu-los al foc, tapats i a foc viu, fins que s’obrin. Retireu-los de la closca i reserveu-los en calent mentre filtreu el líquid de cocció i el deixeu reduir a la meitat per ebullició suau.

3 Escalfeu oli en una cassola i feu-hi suar l’all, just esclafat, i la ceba, sense que agafin color. Afegiu-hi els pèsols cuits, els musclos i el suc reduït, i feu que arrenqui el bull.

4 Coeu els macarrons grenyals i emplateu-los de seguida, escorreguts. Regueu-los amb una mica d’oli i repartiu-hi pel damunt els pèsols i els musclos. Remeneu-ho una mica i escampeu-hi l’anet i el formatge ratllat per sobre, en el darrer moment.

Más entradas de blog

El pa, font de vida

El pa ens alimenta i ens dona vida. En les diferents varietats, és un aliment bàsic a tot el món...

Formatges semicurats i curats: sabor intens

Coneixem com a semicurats i curats els formatges que segueixen un procés de maduració...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.