BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de pasta amb musclos i pèsols

08/marzo/2019

Recepta de pasta amb musclos i pèsols, ingredients per a 4 persones:

 

  • 300 g de macarrons (o un altre tipus de pasta)
  • 400 g de musclos
  • 200 g de pèsols frescos desgranats
  • 1 cullerada de ceba picada
  • 1 gra d’all
  • 100 ml de vi blanc sec
  • 40 g de parmesà
  • Anet
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre negre

 

1 Coeu els pèsols 4 min en aigua bullent salada i escorreu-los immediatament, aturant-ne la cocció amb aigua freda.

2 Grateu els musclos per netejar-los i poseu-los en una olla amb el vi blanc. Poseu-los al foc, tapats i a foc viu, fins que s’obrin. Retireu-los de la closca i reserveu-los en calent mentre filtreu el líquid de cocció i el deixeu reduir a la meitat per ebullició suau.

3 Escalfeu oli en una cassola i feu-hi suar l’all, just esclafat, i la ceba, sense que agafin color. Afegiu-hi els pèsols cuits, els musclos i el suc reduït, i feu que arrenqui el bull.

4 Coeu els macarrons grenyals i emplateu-los de seguida, escorreguts. Regueu-los amb una mica d’oli i repartiu-hi pel damunt els pèsols i els musclos. Remeneu-ho una mica i escampeu-hi l’anet i el formatge ratllat per sobre, en el darrer moment.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.