BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Recepta de patates amb sorpresa

Recepta de patates amb sorpresa

08/febrero/2019

Recepta de patates amb sorpresa, ingredients per a 4 persones:

 

  • 8 patates per al forn
  • 125 g de xampinyons
  • 4 tomàquets secs en oli
  • 1 ou
  • farigola
  • oli d’oliva verge extra
  • sal pebre negre

 

1 Renteu les patates, emboliqueu-les amb paper d’alumini i poseu-les al forn calent, a 190 ºC, 1 h.

2 Netegeu els xampinyons, talleu-los a tires fines i passeu-los per la paella amb una mica d’oli. Afegiu-hi la farigola esmicolada, salpebreu-ho amb moderació i reserveu-ho.

3 Verifiqueu la cocció de les patates (punxant-les amb una broqueta) i, si és correcta, partiu-les per la meitat, al llarg. Buideu-ne la polpa deixant-hi 1 cm de paret.

4 Aixafeu la polpa de patata i barregeu-la amb els xampinyons i l’ou batut. Farciu les patates amb la pasta resultant i, al damunt, poseu-hi els tomàquets secs, tallats a tires. Torneu-ho a posar al forn, 15 min.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.