BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de quiche de verdures i salmó

Recepta de quiche de verdures i salmó

02/marzo/2020

Recepta de quiche de verdures i salmó, ingredients:

Per a la massa:

  • 300 g de farina
  • 150 g de mantega
  • 1 ou gros
  • ½  culleradeta de sal

 

Per al farcit:

  • 100 g de salmó fumat
  • 2 pastanagues grosses
  • 1 carabassó
  • 1 manat d'espàrrecs
  • 100 g de nata líquida
  • 100 g de llet
  • 3 ous
  • Sal
  • Pebre negre
  • Nou moscada

 

  1. Per a la massa: poseu la farina i la mantega freda, tallada a daus, en un recipient gros. Barregeu-ho fins que la farina desaparegui i la massa sembli sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Barregeu-ho bé i pasteu-ho fins a tenir una massa homogènia.
  2. Poseu la massa entre dos papers de forn, estireu-la amb forma rodona amb un corró i emboliqueu-la sobre el corró, lleugerament enfarinat.
  3. Engreixeu i enfarineu un motlle d’uns 20 cm de diàmetre. Poseu el corró sobre la vora del motlle i desenrotlleu la massa. Si ho veieu complicat, demaneu ajuda a un adult. Doneu forma a les vores, punxeu la massa amb una forquilla perquè no pugi i retalleu les sobres.
  4. Per a les verdures: amb l’ajuda d’un adult, peleu les pastanagues i talleu-les a daus. Renteu el carabassó i talleu-lo a daus. Peleu la base dels espàrrecs i rebutgeu-ne la part més dura. Poseu la pastanaga i els espàrrecs en un recipient per a microones, tapeu-ho i coeu-ho a màxima potència, 5 min. Reserveu-ho.
  5. En un bol gran, bateu els ous i barregeu-los amb la nata i la llet. Salpebreu-ho i poseu-hi una mica de nou moscada ratllada.
  6. Poseu les verdures cuites, el carabassó i el salmó tallat menut, sobre la massa. Cobriu amb la barreja d’ous, nata i llet.
  7. Enforneu, a 180 ºC, 40 min.

Más entradas de blog

Recepta de bacallà amb patates i ou

Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients: 700 g de morro...

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.