BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de bacallà amb patates i ou

Recepta de bacallà amb patates i ou

02/marzo/2020

Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients:

  • 700 g de morro de bacallà dessalat
  • 500 g de patates del bufet
  • 150 g d’oli d’oliva verge extra
  • 250 g d’oli de gira-sol
  • 1 gra d’all
  • 1 fulla de llorer
  • farigola
  • 50 g de mantega
  • 1 baguet precuita
  • 4 ous

 

  1. Amb l’ajuda d’una cullera de fer boles, feu unes boletes petites de patata i fregiu-les fins que siguin ben cuites per dins i cruixents per fora.
  2. Feu bullir la resta de patates fins que estiguin ben toves, i passeu-les pel passapuré i després per la batedora, emulsionant-ho amb una mica d’oli d’oliva i rectificant-hi de sal.
  3. Poseu el gra d’all, el llorer i la farigola amb els dos olis al foc i deixeu que es vagi fent una infusió amb tots els gustos.
  4. Marqueu el bacallà pel costat de la pell i poseu-lo dins de l’oli infusionat 5 min a 65 ºC, sense deixar que arrenqui el bull.
  5. Talleu el pa congelat amb ajuda d’un tallador d’embotits, feu-ne llesques llargues i molt fines. Embolcalleu-les com si es tractés de canelons i poseu-les al forn 2 min a 200 ºC.
  6. Repartiu en quatre plats el puré de patates molt calent, les boletes ben cruixents i el bacallà, i acabeu-ho posant la llesca de pa amb el rovell d’ou a dalt de tot. Així, quan el trenqueu, s’uniran tots els ingredients i s’harmonitzaran tots els sabors.

Más entradas de blog

Recepta de suquet d'escórpora

Recepta de suquet d'escórpora, ingredients: 1 escórpora 5 patates petites 3 alls ...

Recepta de quiche de verdures i salmó

Recepta de quiche de verdures i salmó, ingredients: Per a la massa: 300 g de farina ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.