BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de sípia amb ceba

22/marzo/2019

Recepta de sípia amb ceba, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 1 kg de sípia
  • 5 cebes mitjanes
  • 2 grans d’all
  • 40 ml de vi blanc sec
  • 1 cullerada d’absenta o similar
  • 1 brot de farigola
  • 2 fulles de llorer
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre
  • 150 g de pèsols (frescos o congelats)

 

1 Poliu la sípia i talleu-la. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana no gaire fina.

2 Esclafeu els alls amb un cop de puny, per trencar-los la pela i evitar que esclatin i esquitxin en l’oli calent. Poseu tres cullerades d’oli en una cassola al foc i poseu-hi la ceba i els alls. Coeu-ho un parell de minuts; retireu-ho i poseu-hi la sípia; apugeu el foc i coeu-ho un parell de minuts més, regat amb l’absenta o similar.

3 Torneu-hi a posar la ceba, abaixeu el foc, afegiu-hi la farigola i el llorer i salpebreu-ho lleugerament. Un parell de minuts més tard, regueu-ho amb el vi, tapeu la cassola i deixeu que es faci 1 h ben bona; aneu verificant la progressió de la cocció.

4 Quan faltin 5 min per acabar la cocció, afegiu-hi un parell de grapats de pèsols.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.