BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Recepta de suquet d'escórpora

Recepta de suquet d'escórpora

02/marzo/2020

Recepta de suquet d'escórpora, ingredients:

  • 1 escórpora
  • 5 patates petites
  • 3 alls
  • 1,5 l. de fumet de peix vermell
  • Picada (avellanes, julivert i all)
  • Oli d'oliva verge extra

 

  1. Per al fumet: feu un sofregit amb peix (escórpores, penegals, rogers, cintes…) i un altre amb verdures (porro, pastanaga, ceba, tomàquet…). Ajunteu-los i poseu-los al foc dins una olla amb aigua. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 10 min i coleu-ho.
  2. Poseu una cassola al foc amb una mica d’oli d’oliva, afegiu-hi el pebrot verd i el gra d’all i, tot seguit, les patates pelades i tallades a trossos grans.
  3. Sofregiu-ho uns 2-3 min i afegiu-hi el fumet (més o menys 1,5 l, segons la cocció de la patata). Deixeu-ho bullir perquè es coguin les patates.
  4. Feu la picada en un morter: poseu-hi tots els ingredients i piqueu-los. Un cop tingueu les patates al punt, afegiu-hi l’escórpora tallada a trossos iguals i la picada. Poseu-ho al forn uns 6-7 min a 180-200 ºC.

 

Descobreix com fer-la pas a pas amb la videorecepta: https://bit.ly/2Td1RV8.

Más entradas de blog

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és...

Recepta de bacallà amb patates i ou

Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients: 700 g de morro...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.