BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa

17/febrero/2020

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa, ingredients per a 4 persones:

  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 llima
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 2 cullerades de pebre rosa
  • 2 branquetes de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 400 g de tonyina fresca
  • 150 ml d’oli d’oliva 0,4°
  • 40 ml de vinagre blanc
  • Sal

 

  1. Pela els alls i talla’ls a làmines. Pela la pastanaga i talla-la a rodanxes fines. Pela la ceba i talla-la a tires. Treu un tros de pell de la llima, un de la llimona i un de la taronja, esprem els tres cítrics i reserva’n el suc.
  2. Escalfa l’oli amb els alls. Quan comencin a enrossir, afegeix-hi la ceba, la pastanaga, el llorer, el pebre rosa, la farigola i les pells dels cítrics. Deixa-ho confitar 5 minuts a foc suau. Retira-ho del foc i afegeix-hi els sucs dels cítrics, el vinagre i la sal.
  3. Talla la tonyina a làmines com si fos sashimi, col·loca-les als plats i aboca-hi l’escabetx calent per sobre. Serveix-ho.

Más entradas de blog

Recepta de rap gratinat amb muselina d’all i codony

Recepta de rap gratinat amb muselina d’all i codony, ingredients per a 4 persones: ...

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.