BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves

21/diciembre/2018

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 8 llesques de pa de barra
  • 1 albergínia
  • 2 tomàquets madurs
  • 200 g de mozzarella
  • 8 filets d’anxova
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de tàperes
  • Orenga fresca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu l’albergínia i feu-ne quatre llesques longitudinals d’1 cm de gruix, i talleu-les per la meitat. Poseu-les a purgar en sal 15 min.

2 Eixugueu-les bé i daureu-les en una mica d’oli, 3 min per cada costat. Escorreu-les i salpebreu-les amb prudència.

3 Talleu els tomàquets a dauets, barregeu-los amb fulles d’orenga i amaniu-los amb oli. Talleu el formatge a làmines i torreu les llesques de pa.

4 Fregueu amb moderació el pa torrat amb l’all pelat. Damunt de cada llesca, poseu un tall d’albergínia i una làmina de formatge. Salpebreu-les i passeu-les pel forn amb el gratinador engegat, fins que estiguin al punt.

5 Remateu cada llesca amb un filet d’anxova, dauets de tomàquet i un parell o tres de tàperes. Traieu-ho a taula de seguida.

 

Más entradas de blog

Idees per decorar la taula al Nadal

Per Nadal, tan important és el menjar com la taula. Triar la vaixella, els coberts, gots, copes,...

Idees per aprofitar les sobres de Nadal

Arriben les festes més esperades per petits i grans, el Nadal, i totes les famílies preparen els...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.