BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de vol-au-vents variats de formatge, nous i alvocat

Recepta de vol-au-vents variats de formatge, nous i alvocat

21/junio/2019

Recepta de vol-au-vents variats de formatge, nous i alvocat.  Ingredients per a 4 persones:

 

  • 12 o 24 vol-au-vents (segons mida)
  • 1 Iogurt natural cremós
  • 12 olives negres espinyolades
  • 1 alvocat
  • Pinyons
  • 50 g de mascarpone
  • 6 olives verdes espinyolades
  • 1 llimona
  • Ametlles filetejades
  • 50 g de gorgonzola
  • Nous
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre

 

1 En un bol, treballeu el iogurt amb un raig d’oli i salpebreu-ho.

En una paella sense gens de greix, torreu els pinyons.

3 Talleu les olives negres a trossos i incorporeu-les a la pasta de iogurt, així com algun pinyó.

4 Ompliu una tercera part dels vol-au-vents amb la barreja i acabeu-los amb els pinyons.

5 Peleu l’alvocat, reserveu-ne uns dauets i treballeu la resta en un bol, amb la meitat del mascarpone i un raig de suc de llimona.

Más entradas de blog

Recepta de guatllets amb raim, ingredients per a 4 persones:

Recepta de guatllets amb raim, ingredients per a 4 persones:   4 guatlles ben netes...

Formatges de proximitat: exquisits i sorprenents

Molts elaboradors de formatges imprimeixen un caràcter personal o específic a alguns dels seus...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.