BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Sucs verds: salut a glops

03/mayo/2017

Els batuts o sucs verds són fàcils de prendre i preparar i, sobretot, resulten molt saludables i beneficiosos per a tothom. I és que aquests sucs aporten un alt contingut en aigua, alhora que vitamines, minerals i antioxidants, per la qual cosa ens donen energia, tenen efecte depuratiu i ajuden a combatre els radicals lliures (unes molècules que fan malbé les cèl·lules del cos i n'acceleren l'envelliment.

Per elaborar-los, s'utilitzen vegetals de fulla verda -espinacs, bledes, api, enciam, alfàbrega, etc.- que els donen el característic color verd, i fruita per aportar-hi dolçor. Aquesta combinació fa que els sucs o batuts verds siguin una proposta perfecta per augmentar el comsum de fruites i verdures.

Et recomanem prendre'ls en qualsevol moment del dia, per esmorzar, berenar o sopar; és per això que a Bonpreu i Esclat trobaràs els sucs de les marques Slow Verd i Agrofresc a punt per beure. Tots dos són 100% naturals i premsats en fred (cold pressed), una tècnica per envasar a altes pressions que conserva totes les propietats organolètiques dels vegetals.

A més a més, aquí t'expliquem pas a pas la recepta per preaparar un suc verd amb propietats 'detox' en tan sols 10 minuts i que de ben segur t'encantarà!

Ingredients per a 2 persones

1 branca d’api

1 cogombre petit

1 grapat de fulles d’espinacs

1 poma granny smith

1 cullerada de gingebre fresc

500 ml d’aigua mineral

Elaboració

1. Posa l’api, el cogombre, els espinacs i la poma sense pelar i ben nets a la batedora. A continuació, pela el gingebre, talla’l ben menut i afegeix-l’hi. Aboca-hi aigua mineral i bat-ho tot fins que et quedi ben barrejat i trinxat.

2. Si veus que el líquid encara està espès, pots afegir-hi aigua de nous fins que agafi una textura lleugerament cremosa.

3. Si vols, pots passar el líquid per un colador perquè et quedi més fi abans de servir-lo.

Más entradas de blog

Hamburguesa de quinoa amb alvocat, ‘kale’ i carbassa

Dificultat : fàcil  Temps de preparació: 45 minuts Ingredients per a 4 persones: ...

18è concurs de cuina de Bonpreu i Esclat

Sabem que l’estaves esperant i ja ha arribat el moment! Hem donat el tret de sortida a la 18a...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.