BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Tomàquet farcit de taboulé i formatge Il·lusió

Tomàquet farcit de taboulé i formatge Il·lusió

28/julio/2020

Ingredients:

250g de bulgur o cous-cous

4 tomàquets

2 albergínies

1 ceba tendra

30 panses de Corint

80g de formatge Il·lusió

alfàbrega o menta

comí

sal

pebre

 

Preparació:

  1. Coem el bulgur i el deixem refredar.
  2. Escalivem les albergínies i les deixem refredar.
  3. Hidratem les panses.
  4. Tallem petita la ceba i l’albergínia escalivada.
  5. Tallem el formatge Illusió a daus.
  6. Barregem el bulgur amb les panses.
  7. Triturem la menta o l’alfàbrega amb oli d’oliva.
  8. Amanim la barreja amb l’oli i una mica de comí i pebre.

 

Recepta de Llet de Cabres Catalanes, elaborada pel cuiner David Sanglas Rusiñol.

 

 

Más entradas de blog

Truita de pa amb tomàquet

Ingredients per a 3-4 persones: 6 ous 2 llesques maques de pa rodó 2 tomàquets de...

Mousse de pera

Ingredients 4 persones: 200 ml de nata per muntar 50 g de sucre 350 ml de suc de pera...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.