BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Truita de pa amb tomàquet

Truita de pa amb tomàquet

22/julio/2020

Ingredients per a 3-4 persones:

6 ous

2 llesques maques de pa rodó

2 tomàquets de sucar

2 talls de pernil

oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Treu la crosta del pa. Suca bé la molla amb tomàquet, per les dues cares, i amaneix-lo amb oli d’oliva.
  2. Talla el pernil i la molla de pa.
  3. Bat els ous amb un pessic de sal.
  4. Posa una paella al foc amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboca-hi els ous. Posa-hi els trossos de pa sucat i el pernil, remena-ho una mica, perquè qualli el centre i, amb un plat o una tapa més gran que la paella, gira la truita.
  5. Fes coure la truita per l’altre costat i ja la tens a punt per servir.

 

 

Más entradas de blog

Clotxa de mar i muntanya

Ingredients per a 4 persones: 2 pans de pagès de 500 g cadascun 8 tomacons o tomàquet...

Tomàquet farcit de taboulé i formatge Il·lusió

Ingredients: 250g de bulgur o cous-cous 4 tomàquets 2 albergínies 1 ceba tendra ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.