BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Viu la vida... en color!

19/febrero/2018

A Bonpreu i Esclat sabem que menjar hortalisses cada dia és fonamental per mantenir una vida sana i una dieta equilibrada, ja que aquests aliments aporten nombrosos nutrients essencials per a l’organisme i ens ajuden a  mantenir el màxim benestar i salut.

Així doncs, els experts en nutrició recomanen consumir al menys tres racions diàries d’hortalisses, una d’elles crua. I és per això que als nostres supermercats t’oferim una àmplia varietat de productes de l’hort de proximitat i de la màxima qualitat, perquè puguis menjar-los frescos cada dia.

A més a més, a l’hora de triar les hortalisses que cuinem i mengem, és molt important tenir en compte quines i quantes tonalitats d’aliments ingerim. Per què? Doncs, perquè els colors dels aliments tenen diferents propietats per a la salut; en el cas dels pigments de les fruites i hortalisses tenen una funció protectora per al cos.

Tot això i molt més és el que t’expliquem en el nostre catàleg La vida en verd que trobaràs al teu supermercat Bonpreu o Esclat habitual i que també pots llegir on-line i descarregar-lo al nostre web. Volem que coneguis amb detalls els beneficis de menjar hortalisses, però també t’oferim receptes, consells, curiositats... i molt més sobre els productes de l’hort.

I recorda que cal menjar bé per viure millor, així que no t’ho pensis més, aposta per la varietat d’hortalisses de tots els colors i... ja ho saps, viu la vida en color!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.