BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Amanida panzanella amb xerris, préssec, cireres i mató

Ingredients per a 4 persones: 2 préssecs 20 cireres  2 pots de tomàquets xerri de...

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Préssecs, paraguaians, nectarines, platerines… Les fruites de pinyol són delicioses i ens aporten...

Trucs per fer gelats a casa

Hi ha moltes maneres de gaudir d’un bon gelat a casa. Pots comprar-te’l i gaudir-ne, però també...

Fricandó d'albergínies

Ingredients per a 4 persones: 1 ceba 1 gra d’all ½ pebrot verd italià 1 tomàquet madur 1...

Hummus de pebrot escalivat

Ingredients per a 4 persones: 150 grams de cigró cuit 150 ml d’aigua (aproximadament) 50 ml...

Coca de brioix amb pera i crema de xocolata

Ingredients de la coca: 500g farina de força 125 g sucre 10 g sal 125g mantega 2 ous grans...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.