BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Carpaccio de presa marinada de porc ibèric amb poma verda i formatge fumat

Ingredients per a 4 persones: Per la presa marinada: 500 grams de presa de porc ibèric Sal ...

La primavera omple de colors els plats

La nova estació esclata als camps, amb flors i fulles, però també a la cuina, on comencen a...

Salmó a la sal amb cítrics i herbes fresques

Ingredients per a 4 persones 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun ...

Pèsols amb col llombarda i menta

Ingredients per a 4 persones: 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net) 150 g de col...

Bacallà amb faves i ceps

Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...

Calzone de patata i gorgonzola amb nous

Ingredients per a 2 persones: 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes 150 g de ceba...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.