Ingredients per a 4 persones:
- 600 g. de bacallà dessalat
- 2 cebes
- 5 tomàquets madurs
- 500 g. de patates
- 250 g. de pèsols
- 4 carxofes
- 3 ous durs
- 1 got de vi blanc
- 3 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 4 brins de safrà
- julivert
- farina
Preparació:
1- Trosseja les carxofes i fregeix-les en una paella
amb 300 ml. d'oli. Reserva-les.
2- En el mateix oli, fregeix el bacallà enfarinat.
Quan estigui mig fregit, passa-ho a una cassola.
3- En el mateix oli, fregeix les cebes ratllades i
els tomàquets triturats. Afegeix el llorer, el vi i deixa-ho reduir.
Afegeix dos gots d'aigua i cou-lo 5 min més.
4- Reparteix el sofregit sobre el bacallà, afegeix
les patates trossejades, els pèsols i les carxofes. Fes-ho coure a foc
molt suau 30 min. Incorpora-hi els ous durs tallats en dos i una
picada feta amb el safrà, els alls i julivert. Fes-ho coure 5 min més
i serveix-lo.
