BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bonpreu i Esclat, la millor cadena de supermercats de 2018

07/febrero/2019

L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat aquesta setmana els resultats de l’enquesta de satisfacció dels usuaris amb les puntuacions globals pels supermercats de l’any 2018. Bonpreu i Esclat som la cadena de supermercats amb millor puntuació per part dels usuaris, que ens valoren com el supermercat que els inspira una major satisfacció.

Bonpreu i Esclat hem aconseguit la major puntuació de satisfacció global amb 84 punts i hem estat valorats com els millors en 8 de les 12 categories. Els usuaris ens han posicionat com el millor supermercat, sent els primers en la qualitat del producte fresc, la varietat dels productes, el nivell d’atenció al client, la rapidesa en ser atesos i la neteja. A més, també despuntem en preus competitius, ens trobem en el pòdium de preus baixos, a tan sols dos punts del primer.

L’enquesta de l’OCU -l’organització de consumidors més important d’Espanya- s’ha dut a terme entre 5.882 socis. L’estudi està elaborat a partir de 7.621 valoracions dels usuaris, en què cada llar podia avaluar a dos establiments. L’enquesta es va realitzar durant els mesos de setembre i octubre de 2018.

Ser considerats la millor cadena de supermercats és una mostra més de la consolidació i l’èxit del nostre model comercial. Per a les 7.400 persones que formem part del Grup Bon Preu és un orgull treballar per satisfer les necessitats dels nostres clients i convertir-nos en el seu supermercat de confiança. El resultat de l’estudi ens anima a seguir treballant amb il•lusió i empenta per continuar oferint un servei excel•lent cada dia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Font: Enquesta de l’OCU de satisfacció dels usuaris amb els supermercats, publicat al febrer de 2019 (Compra Maestra 444).

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.