BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Fricandó d'albergínies

14/julio/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • ½ pebrot verd italià
  • 1 tomàquet madur
  • 1 got de vi ranci
  • 50 g de moixernons secs en remull
  • 2 albergínies morades
  • oli d’oliva verge extra
  • farina de cigrons

Per a les patates:

  • 3 patates monalisa o vermelles
  • 1 gra d’all
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got d’oli d’oliva verge extra
  • 1 got d’aigua
  • sal
  • pebre negre

Preparació:

  1. Salta les verdures tallades (excepte les albergínies i els bolets) en una paella, fins que agafin color. Tritura i torna a coure a foc lent. Quan es quedin sense líquid, afegeix el vi ranci i deixa reduir.
  2. Per a les patates: talla les patates a rodanxes fines i cou amb la resta d’ingredients, al forn o a la paella, fins que estiguin toves.
  3. Talla les albergínies a rodanxes, renteules amb aigua i enfarina amb la farina de cigrons. Fregeix a la mateixa cassola.
  4. Afegeix el sofregit, les patates i els moixernons amb l’aigua del remull i cou uns minuts a foc lent.



 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.