BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Gotet de Nadal

Gotet de Nadal

20/diciembre/2019

Recepta de gotet de Nadal, ingredients per a 6 persones:

  • 6 melindros petits (de mida individual)
  • 2 natilles
  • culleradeta de vainilla en pols
  • 1 mandarina
  • 1 plàtan
  • 100 g de nabius vermells
  • 100 g de melmelada de nabius vermells
  • 50 g d’ametlles laminades
  • 4 boles de gelat de vainilla
  • Mantega

 

  1. Trossegeu els melindros amb els dits, a trossets regulars, i salteu-los en una paella amb mantega fins que estiguin suaument daurats i cruixents. Retireu-los i deixeu-los refredar.
  2. Barregeu la vainilla en pols amb les natilles.
  3. Talleu la mandarina a grills, sense la part blanca.
  4. Peleu el plàtan i talleu-lo a rodanxes.
  5. Repartiu tots els ingredients als gots, formant capes, jugant amb els colors i les textures, i deixant per al final les boles de gelat.

Más entradas de blog

Tradicions a taula per Nadal

Escudella i carn d’olla, canelons, pollastre de pagès rostit o farcit… Són clàssics del Nadal...

Rap a la cassola amb gambes

Recepta de rap a la cassola amb gambes, ingredients per a 4 persones: 4 gambes 4...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.