BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

La targeta Bonpreu i Esclat, la targeta més solidària

24/enero/2018

Un dels avantatges de la targeta client de Bonpreu i Esclat és el fet que et permet acumular l’1% de totes les teves compres. Sabies que pots destinar aquests diners a projectes solidaris? Fer-ho és molt senzill i es converteix en un petit gran gest que ajuda aquells que més ho necessiten.

Només cal accedir a l’Espai Privat del web de Bonpreu i Esclat o bé per mitjà de l’app BonpreuEsclat (disponible per a iOS i Android), a l’apartat ‘Donatius’ podràs veure totes les campanyes socials en què pots contribuir econòmicament i escollir a quina vols fer la teva aportació solidària. Seguidament, podràs triar l’import del donatiu que vols fer: 1€, 2€, 3€, 4€ o bé tot l’import acumulat a la teva targeta client.

Els projectes solidaris impliquen diferents àmbits i són gestionats per diferents entitats benèfiques. Actualment, pots col·laborar amb:

  • La crisi al llac Txad: Oxfam Intermón treballa per fer arribar ajuda a la població dels territoris de la conca del llac Txad per fer front al conflicte humanitari que fa anys que hi perdura.
  • Bcn Comparteix el Menjar: un projecte de l’ONGD Nutrició Sense Fronteres amb què es treballa per aprofitar menjar cuinat dels hotels de la ciutat per proveir d’aliments els menjadors socials.
  • Somriures a les sales de quiròfan: amb aquesta campanya el col·lectiu Pallapupas –pallassos  d'hospital i teatre social– dedica tots els seus esforços perquè els nens/es malalts puguin riure mentre estan hospitalitzats.

Tots els projectes tenen establert un objectiu econòmic i, un cop assolit, es van actualitzant. D’aquesta manera, a través dels donatius de la targeta client de Bonpreu i Esclat, entre tots col·laborem amb diferents col·lectius que ho necessiten. 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.