BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Llata de vedella amb bolets

29/noviembre/2023

Ingredients:
1 llata de vedella
Un grapat de bolets deshidratats
4 cebes de Figueres
1 pastanaga
1 branca d’api
1 porro
2 grans d’all
Un gotet de vi negre
Un gotet de vi ranci
Un farcellet d’herbes
Sal 
Pebre negre
Oli d’oliva verge extra
Brou de carn

Per a la picada:
1 gra d’all
Un grapat de julivert
4 ó 5 carquinyolis
Un grapat d’ametlles
Sal

Elaboració:

  1. Lliga la llata o demana-la lligada a la teva carnisseria. Salpebrem.
  2. Hidrata els bolets en aigua tèbia uns minuts i esbandeix dos o tres cops i reserva.
  3. En una cassola amb oli d’oliva, enrosseix la vedella per tots els costats i a continuació afegeix les verdures tallades i les herbes, baixa el foc, deixa-ho coure tot plegat amb la cassola tapada, fins que quedi enrossit (1 hora aproximadament).
  4. A continuació afegeix el vi negre i el vi ranci i deixa-ho coure a foc lent, una altra hora aproximadament.
  5. Seguidament posa-hi dos cullerots de brou o aigua, i deixa coure a foc lent fins que es begui gairebé tot el suc.
  6. Treu la llata del foc i deixar refredar.
  7. Afegeix una culleradeta de farina a les verdures i remou perquè no es quedi crua, afegeix una mica més de brou i cou uns minuts.
  8. Tritura les verdures i passa-les per un colador xinès fins aconseguir una salsa ben fina.
  9. Un cop freda, talla la llata en rodanxes, afegeix-la a la salsa i cou a foc molt lent. Uns minuts abans d’acabar la cocció afegeix els bolets, després de coure’ls lleugerament en una paella.
  10. Deixa coure uns minuts més i una mica abans d’acabar la cocció afegeix la picada.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.