BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona

28/diciembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
1 dotzena d’ous de guatlla
250 g de xampinyons
1 carbassó
1 pastanaga gran
1 tòfona petita
cibulet
oli d’oliva verge extra
sal
pebre

 

Preparació:

  1. Pela la pastanaga i talla-la en fils prims i llargs. Renta el carbassó i talla’l de la mateixa manera. Escalda els fils en aigua salada bullint-los durant 1 min. Escorre’ls i refreda’ls submergint-los en aigua amb glaçons.
     
  2. Renta els xampinyons i retira’n els peus. Salta’ls en una paella amb una cullerada d’oli durant 2 min.
     
  3. Trenca un ou de guatlla dintre de cada niu i cou-los al forn a 180 °C durant 5 min.
     
  4. Talla la tòfona a rodanxes i posa’n una a cada niu. Pica el cibulet i distribueix-lo per sobre. Serveix els nius sobre la base de fils de pastanaga i carbassó.

 

Más entradas de blog

Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema

Ingredients per a 4 persones: 600 g de presa ibèrica 500 g de bolets variats 1 gra ...

Carxofes amb cloïsses

Recepta de carxofes amb cloïsses de la Mª Auxiliadora Guijarro Ingredients per a 4...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.