Recepta de carxofes amb cloïsses de la Mª Auxiliadora Guijarro
Ingredients per a 4 persones:
1,5 kg de carxofes
400 g de cloïsses
125 ml de vi
blanc
1 gra d’all
1 culleradeta de farina
1 fulla de
llorer
oli d’oliva
sal
Preparació:
- Obre les cloïsses al vapor amb el vi blanc i el llorer en una
cassola amb tapa. Reserva-les amb el suc.
- Renta les carxofes, retira’n les fulles, talla els cors a làmines
i sofregeix-los amb una mica d’oli i l’all. Afegeix-hi una
culleradeta de farina i remena-ho.
- Afegeix-hi el suc de les cloïsses i deixa-ho coure 5 o 10 min.
Rectifica’n el punt de sal si convé.
- Afegeix-hi les cloïsses i el julivert picat. Deixa que faci
xup-xup i estarà llest per servir-ho.

