BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Recepta d'amanida de pasta

30/marzo/2020

 

Ingredients per a la recepta d'amanida de pasta:

  • Pasta d'espirals
  • Olives negres
  • Tomàquet
  • Pinya
  • Daus de pernil dolç
  • Sal 
  • Oli
  • Vinagre de mòdena
  1. Agafa una olla i omple-la d’aigua i posa-la al foc a bullir. Quan l’aigua comenci a bullir, afegeix la pasta perquè es cogui.
  2. Un cop bullida l’escorres i la deixes refredar.
  3. Mentre la pasta bull, talla tots els altres ingredients: olives, pinya, pernil dolç…
  4. Un cop ho tens tot tallat ho barreges amb la pasta al nostre recipient.
  5. A part, fes una vinagreta per condimentar l’amanida de pasta. En un bol posa oli, vinagre de Mòdena i sal i ho bats tot amb una forquilla fins que tingui una textura cremosa.
  6. Un cop la tinguis llesta, incorpora-la a l’amanida de pasta i ho barreges.

Más entradas de blog

Recepta de timbal de patata

Ingredients per a la recepta de timbal de patata: Patata bullida Pebrot verd ...

Recepta de pizza artesana de productes de proximitat

Ingredients per a la recepta de pizza artesana de productes de proximitat: 230g de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.