BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de pizza artesana de productes de proximitat

31/marzo/2020

Ingredients per a la recepta de pizza artesana de productes de proximitat:

  • 230g de farina
  • 50gr de mantega
  • 8 cullerades soperes de llet
  • 1 cullerada petita de sal
  • Orenga
  • Tonyina
  • Diversos vegetals de proximitat

 

  1. Posa dins d’un recipient la farina, la sal i la mantega fins a obtenir una massa compacta.
  2. Afegeix la llet i barreges.
  3. Agafa la massa del bol i fas algunes boletes. Amb l’ajuda d’un corró, allisa la massa i crea una forma rodona per posar el farciment al damunt.
  4. A la base de la massa, posa tomàquet i per sobre reparteix la tonyina.
  5. Talla tots els vegetals ben petits i els reparteixes també per sobre de la pizza.
  6. Per sobre hi posaràs la mozzarella i per donar-li més gust pots posar una mica d’orenga.
  7. Ho poses al forn a 220ºC durant 30 minuts i ja ens la podem menjar!

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.