BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Coques de sardina

Coques de sardina

12/septiembre/2019

Recepta de coques de sardina, ingredients per a 4 persones:

  • 1 rotlle de pasta de pizza fina
  • 4 sardines a filets
  • 200 g de mongeta tendra perona
  • 8 raves mitjans
  • 4 brots d’anet
  • Pebre rosa
  • Sal en escates
  • Oli d’oliva verge extra

 

1. Escapceu les mongetes tendres i talleu-les al llarg, a tires. Coeu-les 10-15 minuts en aigua bullent salada i escorreu-les i refredeu-les immediatament.

2. Talleu els raves a llenques fines amb una mandolina o un ganivet. Piqueu l’anet.

3. Empolseu amb farina la cara de carn dels filets de sardina. Enfarineu la superfície de treball, poseu-hi pasta de pizza i, amb un corró, afineu-la una mica més.

4. Talleu-ne quatre trossos i disposeu-hi al damunt dos filets de sardina, amb la pell a la cara superior, tot prement-los una mica.

5. Repartiu-hi les mongetes tendres per sobre i pinteu-ne la superfície amb oli d’oliva, amb l’ajut d’un pinzell. Espolseu-hi la meitat de l’anet i el pebre esmicolat i passeu-ho pel forn calent, a 200ºC, 6 minuts.

6. Traieu-ho del forn i repartiu-hi pel damunt les llenques de rave, la resta de l’anet i escates de sal.

Más entradas de blog

Pastís de xocolata amb figues

Recepta de pastís de xocolata amb figues, ingredients per a 4 persones: 300 g de...

Diferents masses per a pastissos i els seus usos

Obrir un llibre de cuina, trobar un batibull de receptes de masses de pastissos i no saber ni...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.