BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Crema de pastanaga i formatge fresc

01/marzo/2016

Ingredients:

  • 1 kg de pastanagues
  • 1 litre de brou de verdures
  • 100 g de formatge fresc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 escalunya
  • pebre negre
  • sal

Preparació:

  1. Pela i talla l'escalunya en tires fines i sofregeix-la en una cassola amb oli d'oliva.
  2. Pela i talla la pastanaga a trossos fins i afegeix-los al sofregit de ceba. Remena cinc minuts i posa-hi el brou de verdures. Deixa-ho coure tot junt vint minuts.
  3. Tritura la crema amb una batedora elèctrica. Salpebra-la i afegeix-hi el formatge fresc, remenant perquè es desfaci i quedi més cremosa.
  4. Cola la crema amb un colador xinès i, si ha quedat massa espessa, afegeix-hi una mica més de brou de verdures.

Aquesta crema es pot degustar freda o calenta, al vostre gust.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.