BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Pollastre korma

13/enero/2021

Ingredients per a 4 persones:

1 kg de pit de pollastre tallat a trossos petits
150 g de iogurt natural
2 cebes picades molt fines
1 xili vermell fresc 
1 cullerada d’oli de gira-sol
1 cullerada de gingebre acabat de ratllar
2 grans d’all picat
1 culleradeta de coriandre sec
1 culleradeta de cúrcuma
1 culleradeta de garam masala
pebre negre
1 llauna de llet de coco (400 ml)
aigua
sal
un grapat d’ametlles pelades
el suc d’una llimona

 

Preparació:

  1. Barreja el pollastre amb el iogurt, el gingebre, l’all, la meitat del suc de llimona i una mica de sal. Cobreix-ho amb paper film i posa-ho a la nevera tota la nit o un mínim de 6 h.
     
  2. Liqua la ceba i el xili amb una mica d’aigua fins que quedi suau.
     
  3. Escalfa l’oli en una paella i afegeix-hi coriandre, pebre, cúrcuma i garam masala. Remena-ho a foc lent, 1 min.
     
  4. Apuja el foc, afegeix-hi la pasta de ceba i xili, i salta-ho 10 min.
     
  5. Afegeix-hi el pollastre adobat i cou-ho 10 min. Afegeix-hi la llet de coco. Si no cobreix el pollastre, posa-hi aigua.
     
  6. Afegeix-hi les ametlles. Porta-ho a ebullició, redueix el foc i cou-ho a foc lent 40 min, fins que el pollastre sigui tendre i la salsa s’hagi reduït. Afegeix-hi sal i més suc de llimona si vols.
     
  7. Opcionalment, serveix-ho amb arròs basmati.

 

Más entradas de blog

Fricandó amb bolets

Ingredients per a 4 persones: 600 g de vedella a filets 250 g de bolets variats  3...

10 ingredients ‘detox’ per començar l’any amb energia

Tots teníem ganes que arribés el 2021 i, ara que el tenim aquí, és el millor moment...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.