Energia Faqs Portlet

T’ajudem a resoldre els teus dubtes

El sector energètic
Fer el pas a BonpreuEsclat Energia
Gestions amb BonpreuEsclat Energia
L'energia verda

Guia registre portal e-distribución

A continuació es detalla el procés de registre a l’àrea client de e-distribucion i com accedir a l’espai d’aquesta per tal de poder consultar el registre de maxímetres del teu punt de subministrament.

Procés de Registre

Per iniciar el procés de registre has d’accedir a Registro (edistribucion.com) https://zonaprivada.edistribucion.com/areaprivada/s/wp-register?language=es


 

Hauràs d’omplir tots els camps obligatoris marcats amb un asterisc [*]. Seleccionaràs l’opció del desplegable de cada camp que s’ajusti al teu perfil.

  • Perfil Habitual: Consumidor o Instalador/Asociación de instal·ladores o Productor
  • Particular/Representante de persona jurídica: Particular o Representante de persona jurídica

Un cop omplerts els dos camps hauràs de prémer el botó SIGUIENTE

En la següent pantalla hauràs d’omplir tots els camps de les tres seccions: Datos de registro, Datos de contacto i Datos de dirección amb les dades que apareixen a la teva factura i/o al teu contracte de subministrament elèctric i amb una còpia del document d’identitat (per exemple el DNI) i a l’abast ja que demanaran adjuntar la còpia.

Per adjuntar la còpia del document, aquest haurà de ser un arxiu en format vàlid i s’haurà de visualitzar correctament i de forma clara la part del davant i la part del darrere del document d’identitat.

Per adjuntar el document hauràs de prémer a Pulse aquí para seleccionar un archivo i adjuntar el document, un cop adjuntat hauràs de prémer el botó Guardar i podràs veure que l’arxiu s’haurà adjuntat amb èxit doncs apareixerà a la línia d’immediatament a sota.
 

Finalment serà necessari acceptar condicions i verificar que no ets robot. Un cop fet això, prémer el botó Següent.

Acte seguit apareixerà una pantalla indicant que s’enviarà un missatge SMS al telèfon mòbil (pot tardar uns minuts) amb un codi de verificació.


 

Un cop introduït el codi, prémer el botó Validar i seguidament prémer Finalitzar.

Apareixerà el següent requadre informatiu:


 

En una estona rebràs un email informant que el teu usuari ha estat activat (sempre hi quan e-distribución hagi pogut validar el document d’identitat). El mateix correu facilita un enllaç per fer el primer accés a l’espai client amb prèvia creació d’una contrasenya.

Un cop accedit podràs veure el menú general:


 

En l’apartat de POTENCIA MAXIMA DEMANDADA podràs consultar els teus registres puntes de potència.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.